Søglimt Blik og Skifer ApS

Skifer tag - Kviste - Tagrender

Tagarbejde

Vi har ekspertise i skifer, og tilbyder eftersyn, renovering og reparation af tag. Hva kan vi gøre for dig?

Kviste

Vi tilbyder at stå for at bygge din kvist op i forb. med tagudskiftning og som fuld hovedentreprise osv.

Tagrender

Vi mestrer tagarbejde, og tilbyder b.la. nye tagrender i Zink og kobber. Få et praktisk og flot resultat.

Blik & skiferpå Sjælland

Søglimt Blik & Skifer er dit lokale firma med base i Skibby. Vi tilbyder at udføre tagarbejde i det meste af Danmark. Henvend dig allerede i dag og få et uforpligtende projektmøde og tilbud på din tagopgave.

25+ års erfaring

Søglimt Blik & Skifer er dine erfarne tagdækkere med stor viden og høj faglighed inden for tagarbejde. Vores erfaring er din sikkerhed!

Høj kvalitet

Vi tilbyder resultater af den bedste kvalitet. Vi har metoderne, materialerne og et fyldestgørende kendskab til hele branchen, så vi altid formår at levere kvalitet og holdbare løsninger.

1. klasses materialer

Vi har specialiseret os i skifer, som vores kernemateriale. Vi sætter en ære i at udføre professionelt og sikkert tagarbejde med skifer.

Vi prioriterermaterialer af høj kvalitet

Søglimt Blik & Skifer går op i materialer, metoder og kvalitet. Vi går aldrig kompromis med en god pris og et godt resultat. Er du interesseret i at vide mere om vores tagarbejde, kan du læse meget mere ved at klikke nedenfor.

Et udpluk afvores arbejdsområder

Vi håndterer alt tagarbejde i forbindelse med nybyggeri, reparation og eftersyn. Har du behov for en nye tagrender, en ny kvist eller lignende, hører vi også gerne fra dig. Vi står altid klar til at mestre en skræddersyet tagopgave.