Galleri Søglimt


Lad kreativiteten blomstre
& skab smukke kreationer

Galleri Søglimt er dit lokale galleri i naturskønne omgivelser. Vi giver den lærelystne mulighed for at udfolde sig kreativt. Galleriet tilbyder alt lige fra inspirerende begivenheder og lærerige kurser til åbent hus for alle aldre.

Kunst & maleri

Oplev galleriets malerier og kunst, eller vær med til selv at skabe det. Hold dig opdateret på vores kurser og begivenheder, så du også kan male malerier, male porcelæn osv.

Smykker

Her på Galleri Søglimt eksperimenterer vi b.la. med fremstilling af unikke smykker og accessories. Henvend dig direkte, hvis du også vil være med!

Glas

Kunne du være interesseret i at vide mere om glas ? Du har mulighed for at komme med på et af vores eftertragtede glasformningskurser og lære b.la. at skære i glas.

Naturalistisk &naturskønt Galleri

Kom til en hyggelig begivenhed eller tag med på et af vores lærerige kurser. Galleri Søglimt sætter rammerne for et par hyggelige timer i socialt samvær med andre kreative sjæle. Tag med og kast dig ud i en kreativ udfordring.

En erfaren lære

Jenni, der indehaver af Galleri Søglimt, er din erfarne dekoratør med passion for det kreative. Få undervisning af Jenni, der har undervist i mere end 18 år.

Begivenheder & kurser

Vi opdaterer løbende siden med nye begivenheder og kurser. Det er lige fra glasformningskurser til b.l.a. højtidelige events. Vi opretter også kurser efter forespørgsel i anledning af polterabend, venindeaften, fødselsdage osv.

Unikke kreationer

Galleri Søglimt er vilde med det eksperimenterende og unikke. Se et udpluk af vores værker, som er alt lige fra unikke malerier og porcelæn til smykker og glas.

Inspiration til enhelt speciel gave

I galleriet kan du finde inspiration til gaver til enhver lejlighed, f.eks. værtindegaver, gaver til konfirmander, fødselsdage og meget mere. Få et indblik i hvilke kreationer som der laves på Galleri Søglimt.

Slip dinkreativitet løs

Galleri Søglimt sætter pris på socialt samvær i kombination med lærerige kunstbegivenheder. Er du også interesseret i et par hyggelige timer, hvor du slipper kreativiteten løs, er du velkommen til at henvende dig allerede i dag.

Find os på Facebook

På Facebook opdaterer vi løbende med spændende nyheder, kommende begivenheder samt billeder fra hold, som har været i gang i galleriet. Du er velkommen til at gå ind og besøge vores Facebook side.

Henvend dig og få oprettet et specielt kursus til en særlig venindeaften, polterabend, fødselsdag eller lignende

Copyright © 2022 All Rights Reserved Galleri Søglimt

Galleri Søglimt | Teglværksvej 9, Selsø, 4050 Skibby | (+45) 26 40 42 40