Vi udfører

Inddækning

Solide og holdbareinddækninger

Inddækning er et spørgsmål om design og noget praktisk. Få en smart løsning, der er tilpasset din situation og dine forhold ud fra vores kendskab til udtryk og materiale.

Søglimt Blik & Skifer er dine tagdækkere med ekspertise i praktiske og unikke løsninger. Få en smart løsning, med eksempelvis zink, og undgå herved vedligehold og rengøring. Vi tilbyder en inddækning med udgangspunkt i dine ønsker og behov, når det kommer til det visuelle udtryk og materiale. 

Hos Søglimt Blik & Skifer har vi stor ekspertise i inddækning, hvilket skyldes  vores mange års erfaring med tagarbejde og inddækning. Er du derfor interesseret i et holdbart resultat, kan du altid henvende dig. Vi benytter udelukkende kvalitetsmaterialer til inddækning, så du er sikret et soldit resultat.

Tætte & solidesamarbejdspartnere

Vi bestræber altid resultater af den højeste kvalitet, hvilket betyder, at vi vælger at arbejde sammen med dygtige og professionelle partnere. Blandt vores samarbejdspartnere kan vi nævne Byens Entreprise samt El Center i Kirke Hyllinge.

Vejledning til detæstetiske samspil

En fleksibel rådgivning, der tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Få en skræddersyet løsning, som rummer alle dine krav til et holdbart og flot tag.

Søglimt Blik & Skifer har mange års erfaring med tagarbejde og inddækning, hvilket er din sikkerhed for et resultat af den bedste kvalitet på markedet. Vi tilbyder løsninger, der er ud fra vores kendskab og erfaring i feltet, men er fleksible til at høre om dine individuelle ønsker.

Står du derfor og har behov for effektive råd og vejledning om valg af materiale og udtryk, er vi altid klar til at hjælpe dig i mål med planlægning og udførelse. Henvend dig allerede i dag og få en smart løsning, der er i overensstemmelse med det udtryk, som du ønsker dig.