Vi udfører

Kviste

Opbygningaf kviste

Søglimt Blik & Skifer tilbyder spændende opbygninger med kviste. Skab lys, luft og rum i boligen med en eller flere kviste, der er skræddersyet til din bolig eller erhverv.

Vi tilbyder skræddersyet og spændende løsninger med kviste. Kviste er en spændende mulighed for at bringe mere lys, luft og rum inde i boligen. Vi tilbyder kviste, som er praktiske og som bidrager til et flot visuelt udtryk. F.eks. tilbyder vi kviste med belægning af zink, som ikke kræver ekstra vedligehold. 

Søglimt Blik & Skifer har stor erfaring i opbygning af kviste og belægning. Står du derfor og har et ønske om en eller flere kviste, kan vi varetage opgaven, så du får et resultat, som er i overensstemmelse med dine ønsker og behov. Henvend dig allerede i dag og hør meget mere om dine muligheder med kviste.

Tætte & solidesamarbejdspartnere

Vi bestræber altid resultater af den højeste kvalitet, hvilket betyder, at vi vælger at arbejde sammen med dygtige og professionelle partnere. Blandt vores samarbejdspartnere kan vi nævne Byens Entreprise samt El Center i Kirke Hyllinge.

Brug for merelys og rum?

Kviste er en unik mulighed for at skabe spændende konstruktioner, som giver mere lys, luft og plads inde i boligen. Har du behov for en skræddersyet løsning, kan du henvende dig os.

Er du i tvivl om, hvordan du skal gribe opgaven an, står vi altid til rådighed. Går du med ønsker om at få en eller flere kviste, kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder altid uforpligtende projektmøder, hvor vi rådgiver ud fra vores erfaring med kviste. Herunder designs, materialer og muligheder.

Vi har stor ekspertise i kviste, hvilket betyder, at vi er fleksible, og dine muligheder er mange. Vi tilbyder skræddersyet løsninger, der passer til lige netop din tagkonstruktion og ønsker og behov vedrørende udtryk og design. Henvend dig allerede nu og få et uforpligtende projektmøde!

Vi tilbyder også praktisk og flot inddækning. Vil du vide meget mere om vores ydelser med inddækning, kan du klikke dig videre nedenfor.