Galleri Søglimt

Udstiller Jenni Larsen

Kvinden bagGalleri Søglimt

Her på siden er det muligt at komme helt bag om Jenni Larsen, der har skabt Galleri Søglimt

Mit navn er Jenni Larsen, jeg er 39 år og bor på en gård i Selsø, hvor jeg har mit Galleri kursussted Galleri Søglimt. Dér har jeg boet med min mand og vores 3 piger i snart 18 år.

Jeg er uddannet dekoratør, men jeg har altid malet meget som barn. Mest på porcelæn. Da jeg var 22 år, tog jeg
porcelænsmaleruddannelsen i Kerteminde. Herefter tog jeg kurser i b.la. maling på lærred, akvarel og i glasformning.

Jeg har undervist siden 2002. Det var udelukkende undervisning i porcelænsmaling de første år, men i begyndelsen med mit Galleri i 2009, begyndte jeg også at undervise i maling på lærred samt maling med akvarel.

I 2010 oprettede jeg de første glasformningshold, som jeg i dag har op mod 2-3 af om ugen. Jeg finder min indre ro ved at male og lære fra mig, da jeg glemmer alt om tid og sted.

Jeg maler oftest- og mest naturalistisk, og jeg er specielt glad for at male landskaber, og da gerne fra steder jeg kender eller har besøgt. Hvis I har spørgsmål vedr. mine malerier eller kurser, kan I altid henvende jer på mail eller tlf.

Husk at det altid er muligt at kontakte for et kursus i særlig anledning ved f.eks. polterabend, fødselsdag, venindeaften mm.. Du er tilmed meget velkommen til at følge min Facebook side Galleri Søglimt for at forblive opdateret.

Inspiration til enhelt speciel gave

I galleriet kan du finde inspiration til gaver til enhver lejlighed, f.eks. værtindegaver, gaver til konfirmander, fødselsdage og meget mere. Få et indblik i hvilke kreationer som der laves på Galleri Søglimt.

Galleri Søglimtbyder indenfor

Der er altid gang i Galleri Søglimt. Oplev ferniseringer, kurser, holdaktiviteter og meget mere!

Galleri Søglimt er dit lokale Galleri med base i naturskønne omgivelser i Skibby. Kom med helt ud på landet, og oplev roen og kreativiteten ved at udtrykke sig gennem forskellige kunstformer. Vi giver dig mulighed for at udfolde fantasien.

Kom forbi og oplev en af vores ferniseringer, tilmed dig et kursus eller duk op med dine kære til en sjov og hyggelig dag med samvær og det sociale i højsædet. Kreativitet er for alle, uanset niveau og kendskab til kunst!

Find os på Facebook

På Facebook opdaterer vi løbende med spændende nyheder, kommende begivenheder samt billeder fra hold, som har været i gang i galleriet. Du er velkommen til at gå ind og besøge vores Facebook side.

Kom og udfold din kreativitet og udform en unik kreation i galleriet. Her er plads til alle - på alle niveauer.

Copyright © 2022 All Rights Reserved Galleri Søglimt

Galleri Søglimt | Teglværksvej 9, Selsø, 4050 Skibby | (+45) 26 40 42 40