Profil

Kort om os

Bag om Søglimt Blik & Skifer

Her på siden kan du læse mere om Søglimt Blik & Skifer, som har base i Skibby på Sjælland.

Søglimt Blik & Skifer drives af René Larsen, som har mere end 25 års erfaring i faget med tagarbejde. René har yderligere haft sit eget firma i 12 år. Blandt personalet finder du en kompetent svend og fagligt dygtige arbejdsmænd.  

Virksomheden har tilmed pålidelige og professionelle samarbejdspartnere til at løfte eventuelle opgaver. Firmaet har desuden erfaring med hovedentrepriser.

Vi modtager vores opgaver via tlf. eller på mail. Kontakt uforpligtende!

Tætte & solidesamarbejdspartnere

Vi bestræber altid resultater af den højeste kvalitet, hvilket betyder, at vi vælger at arbejde sammen med dygtige og professionelle partnere. Blandt vores samarbejdspartnere kan vi nævne Byens Entreprise samt El Center i Kirke Hyllinge.

Fleksiblekompetencer

Søglimt Blik og Skifer er din erfarne tagmænd med ekspertise i skifer. Vi benytter udelukkende kvalitetsmaterialer til at løse vores kunders arbejdopgaver, da vi vægter et godt resultat uden at gå på kompromis med kvalitet.

Leder du efter potentiel arbejdskraft til at mestre dit næste tagprojekt? Hvad end det drejer sig om tagrender, kviste, inddækning eller lignende, står vi altid klar til at høre fra dig. Vi har materialerne, metoderne og fagligheden til at mestre arbejdsopgaver af den bedste kvalitet ud fra dine ønsker og behov.

Har du behov for et uforpligtende tilbud på din opgave, eller synes du ikke, at dit tagprojekt er beskrevet på hjemmesiden, er du velkommen til at tage kontakt. Vi er meget fleksible og ønsker så vidt som muligt at udføre de opgaver, som vores kunder efterspørger. Kontakt og hør om dine muligheder.