Vi udfører

Tagarbejde

En bred vifteaf ydelser

Søglimt Blik & Skifer er dine kompetente tagmænd, der kan mestre store som små tagprojekter. Vi tager altid udgangspunkt i vores kunders situation, ønsker og behov.

Søglimt Blik & Skifer udfører alt tagarbejde med skifer, uanset størrelse og omfang. Står du derfor og har et ønske om et smukt tag med skifer, er vi specialiseret i netop skifer som materiale. Vi tilbyder også reparationer, renoveringer og skræddersyet løsninger i forbindelse med skifertag. Er du på udkig efter nogle, der kan håndtere totalentrepriser, kan du også henvende dig.

Vi tilbyder at være din professionelle højre hånd. Vi lytter altid til vores kunders ønsker og behov, hvilket betyder, at kommunikation er vigtigt. Vi tilbyder tilmed uforpligtende rådgivning og vejledning ud fra vores ekspertise i hele feltet. Henvend dig allerede i dag og få et projektmøde samt tilbud på din opgave.

Tætte & solidesamarbejdspartnere

Vi bestræber altid resultater af den højeste kvalitet, hvilket betyder, at vi vælger at arbejde sammen med dygtige og professionelle partnere. Blandt vores samarbejdspartnere kan vi nævne Byens Entreprise samt El Center i Kirke Hyllinge.

Vejledning& rådgivning

Søglimt Blik & Skifer skaber resultater ud fra dine ønsker og behov. Vi tager udgangspunkt i din situation og tilbyder skræddersyede løsninger, der imødekommer dine krav til materialer, produkt og design.

Søglimt Blik & Skifer har mange års erfaring med tagprojekter og har specielt ekspertise i tagarbejde med skifer som materiale. Det betyder også, at vi har et stort kendskab til traditionelle som moderne designs. Har du derfor behov for en inspirerende samtale, står vi klar til at hjælpe.

Er du tilmed i tvivl om, hvordan du skal gribe dit tagprojekt an, er det også en god ide at henvende dig. Vi sørger for at skræddersy en individuel løsning, der er holdbar og sikker. Du kan være sikker på, at vi kan komme på en god løsning, som rummer alt det, du kunne tænke dig i et tag.

Disse opgaver kunne b.la. være lægning af gulv på spidsloft i forbindelse med tagudskiftning. Vi tilbyder også tagarbejde i forbindelse med praktiske tagrender. Du kan læse mere om vores tagrendeprojekter ved at klikke dig videre nedenfor. Har du spørgsmål, kan du trygt tage kontakt.