Vi udfører

Tagrender

Tagrenderaf kvalitet

Søglimt Blik & Skifer mestrer opgaver med tagrender. Vi arbejder udelukkende med kvalitetsmaterialer, hvilket betyder, at vi som oftest benytter os af tagrender i zink eller kobber.

Søglimt Blik & Skifer hjælper dig med dine tagrender. Er det derfor blevet tid til at udskifte de gamle eller i forbindelse med nybyggeri, er du velkommen til at henvende dig. Vi har stor erfaring i montering af nye tagrender, hvilket betyder, at du er sikret et resultat af den bedste kvalitet. Vi benytter udelukkende materialer og metoder af den bedste kvalitet, da vi vægter holdbare løsninger.

Søger du derfor en erfaren og professionel virksomhed til at udføre dit tagrendeprojekt til en god pris, står vi klar til at hjælpe. Det handler om dine individuelle ønsker og behov, så du kan få et resultat, som du er glad ved.

Tætte & solidesamarbejdspartnere

Vi bestræber altid resultater af den højeste kvalitet, hvilket betyder, at vi vælger at arbejde sammen med dygtige og professionelle partnere. Blandt vores samarbejdspartnere kan vi nævne Byens Entreprise samt El Center i Kirke Hyllinge. 

Mulighederneer mange

Vi tilbyder uforpligtende projektmøder, hvor vi tilbyder at komme med et godt tilbud. Er du i tvivl om valg af tagrender, når det kommer til udtryk og materialer, kan vi tilbyde at rådgive ud fra vores mange års erfaring i feltet.

Tagrender udgør en vigtig del af det visuelle udtryk på en bolig, samtidig med at tagrender har en vigtig og praktisk funktion. Vil du være sikker på at finde en løsning, som hverken går på kompromis med kvalitet eller design, kan du derfor henvende dig. Vi finder en løsning ud fra dit ønske.

Er du tilmed i tvivl om, hvilket materiale dine tagrender skal være, kan du være sikker på, at vi kan finde en løsning. Vi har et stort kendskab til materialer, designs og metoder, hvilket har beriget os med et væld af ideer og inspiration til netop dig. Kontakt uforpligtende og hør mere.

Vi tilbyder opbygning af kviste. Har du lyst til at høre vores arbejde med kviste, kan du klikke dig videre nedenfor og læse meget mere.